Десерт з трьох інгредієнтів, який я готую дітям — рецепт без випікання
- Автор
- Олена Миколаївна
- 5
- порцій
- 15 хв
- готування
- 2 хв
- підготовки
ккал
- 4 г
- білки
- 38 г
- жири
- 23 г
- вуглеводи
Авторка одного з найпростіших десертів без випікання Олена Миколаївна пише, що її крем-десерт універсальний. У тому сенсі, що добре збиті шоколад, молоко і масло приймають будь-які додатки, від фруктів до сухофруктів.
корисності
Shuba корисності
Я готую свій десерт з молочним шоколадом, адже з гірким мої діти не їдять. Використовую дві плитки по 85 грамів і зовсім не додаю цукор.
Олена Миколаївна
Що довше збиватимеш заморожений крем з масла, молока і шоколаду, то щільнішим він стане.
Як приготувати десерт з шоколаду, масла і молока
Інгредієнти 4
Масло наріж на шматки і поклади в каструлю. Залий молоком і всип ванільний цукор.
Постав каструлю на повільний вогонь і, помішуючи, розтопи масло в молоці повністю.
Порубай ножем не дуже дрібно дві плитки шоколаду, поклади в чашу блендера.
Залий гарячим молоком з маслом і перемішай. Залиши на 5-7 хв, щоб шоколад трохи розтанув.
Перебий блендером приблизно 8 хв.
Порада від авторки рецепта: я збиваю 8-10 хв, нам потрібно, щоб шоколад і молоко добре поєдналися.
Накрий миску з десертом плівкою і постав у холодильник на 3 години. Маса має добре застигнути.
Добре збий охолоджену суміш міксером до стану щільної маси. Розклади десерт по креманках.
Порада від авторки рецепта: готовий десерт прикрашаю додатковим тертим шоколадом, горішками або какао.
- А це наш новий десерт без випікання — «Молочна хмаринка», готується з печивом савоярді. Смачного!
Прості десерти без випікання від шеф-кухарів
У цьому рецепті чаклують
- Кухонні девайси
- 6 найчастіших запитань про блендер